Пожарът край Оризари е локализиран и пътят Пловдив-Пещера, в участъка

...
 
Пожарът край Оризари е локализиран и пътят Пловдив-Пещера, в участъка
Коментари Харесай

Пожарът край Оризари е локализиран, пътят Пловдив–Пещера е отворен

 

Пожарът край Оризари е локализиран и пътят Пловдив-Пещера, в сектора до село Кадиево към този момент еотворен и в двете направления, съобщи БНР.

Следобед пътят беше затворен заради мощно задимяване.

Три екипа огнеборци са на място, сподели за Радио Пловдив зам.-директорът на пожарната Димитър Бришимов. По думите му към този момент пожарът е локализиран, вътре в огнището му към момента горят канали, тръстики, сухи треви, само че има и овощни насаждения.

В момента пловдивските огнеборци гасят още два пожара. Единият е в региона на някогашната Окръжна болница. Там горят сухи треви и шубраци, на място са също три пожарни и огънят е локализиран от три страни, само че към момента се работи.

Вторият е горящ и в полето край село Костиево. Там са изпратени два екипа огнеборци, само че евентуално ще бъдат пренасочени и други. Няма заплаха за обитаемото място.

Пожар пламтя и на метри от постройката на КАТ-Пловдив в регион „ Северен “ за следващ път. По данни на пожарната са се запалили отпадъци на ул. „ Напредък “. На място е бил изпратен един пожарен автомобил с екип огнеборци, огънят е загасен.

Изясняват се аргументите за запалването.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР